Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poohlédnutí za výstavním rokem 2021

... shrnutí uplynulého roku. Více informací v příspěvku.

article preview

Vážení návštěvníci našich internetových stránek, přátelé, kamarádi a kolegové chovatelé.

V tomto příspěvku bych se chtěl pozastavit nad výstavními úspěchy naší ChS v uplynulém roce 2021 a tím, co nás v tomto roce potkalo.

Vzhledem ke světové zdravotní situaci a k aktuálním bezpečnostním opatřením jsme výstavní sezonu 2021 zahájili s naší Polly na Klubové výstavě v Němčicích. Z výstavního kruhu jsme však museli s ohledem na bojácnost Polly odstoupit. Jessi se této výstavy neúčastnila, jelikož jsme čekali na výsledek sono vyšetření březosti.

20. června se naše ChS rozrostla o dalšího člena, resp. členku, a to krátkosrstou fenku Wictoria od Strážců hor, kterou, jak doufáme, se nám v budoucnu podaří uchovnit.

Další výstavy, které jsme se vzhledem k pracovnímu nasazení mohli zúčastnit byla, v červenci pořádaná Národní výstava psů v Mladé Boleslavi. Této výstavy se účastnila naše Polly, která zde v mezitřídě získala ocenění VD2 (velmi dobrá 2).

Následující měsíc jsme se opět s Polly účastnili Krajské výstavy psů pořádané v Praze Horních Počernicích. Z této jsme si z mezitřídy odvezli hodnocení VD1 (velmi dobrá 1).

V září jsme se s Polly a Wiki (Wictorií) účastnili dlouho očekávané VII. Speciální výstavy a Klubové výstavy v Žamberku. Polly si z těchto výstav, na kterých byla zařazena v mezitřídě, odvezla hodnocení V3 (výborná 3) ze VII. Speciální výstavy a VD3 (velmi dobrá 3) z Klubové výstavy. Wiki si ze své premiéry ve výstavním kruhu z těchto výstav, ze tříd štěňat, odvezla hodnocení VN2 (velmi nadějná 2) ze VII. Speciální výstavy a VN3 (velmi nadějná 3) z Klubové výstavy. Jessi se těchto výstav neúčastnila z důvodu krytí, které jsme absolvovali v polovině září.

Po Klubových výstavách jsme s Polly absolvovali RTG vyšetření DKK a DLK s výsledkem – DKK A, DLK 0/0.

Touto akcí pro nás bohužel výstavní rok 2021 z nečekaných osobních zdravotních důvodů, které si vyžádaly delší dobu neschopnosti skončil. Bohužel nedošlo k ideálnímu hojení a tak si budeme muset „dopřát“ i krátké přerušení výstavní sezony v průběhu letošního roku.

Toto by bylo asi vše k poohlédnutí se za uplynulou výstavní sezonou 2021 a k tomu, co nás v této sezoně potkalo.

 

Do té budoucí, resp. již současné, výstavní sezony a roku 2022 bych Vám rád za celou naši ChS popřál hodně zdraví, štěstí, lásky, osobních i pracovních úspěchů.

A pokud bych si mohl něco přát, tak aby nám to bezpečnostní opatření dovolila a my se mohli konečně více setkávat na společných akcích s našimi čtyřnohými mazlíčky.

 
 

Poslední fotografie




Statistiky

Online: 1
Celkem: 71580
Měsíc: 2273
Den: 98