Jdi na obsah Jdi na menu
 


Začátek roku 2022

... zhodnocení začátku roku. Více informací v příspěvku.

 

article preview

Vážení návštěvníci našich internetových stránek, přátelé, kamarádi a kolegové chovatelé.

Je nám líto, že jsme Vám od začátku letošního roku nepřinesli žádné novinky, či zmínky o účastni na výstavách.

Jak to tak v této šílené době bývá, ani nám se počátkem roku nevyhnulo onemocnění Covid 19. Postupně jsme si tuto nemoc „předávali“ v rodině a to i přesto, že jsme se mu od jeho samého počátku snažili vyhnout.

Aby toho samozřejmě nebylo málo, v polovině března se k loňskému podzimnímu, špatně zahojenému úrazu, přidaly další zdravotní problémy, které vyžadují ubrat na fyzické zátěži a zvolnit tempo. Vše je však na dobré cestě a věříme, že se budeme moci brzy opět ukázat v kruhu.

Doufáme, že jsme si ty špatné věci pro letošní rok již vybrali a že už bude jen a jen lépe.

To by bylo asi vše k nám a teď něco málo k našim „malým“ medvídkům.

Před cca 10-ti dny nám Jessi začala hárat, tak doufám, že se nám v několika následujících dnech podaří absolvovat krytí. Na jeho výsledek si však budeme muset nějakou dobu počkat a samozřejmě Vás budeme o výsledku informovat.

Naši Polly máme v úmyslu v květnu, na klubové bonitaci, uchovnit a následně zařadit do chovu. Vzhledem k tomu, že nám začala hárat několik dní po Jessi, plánujeme, samozřejmě pokud ji uchovníme, nechat ji krýt v říjnu – listopadu.

A ta naše nejmladší slečna - Wiki - nám začala prvně hárat hned několik dní po Polly.

To by bylo asi vše k našemu dění od začátku letošního roku a jak jsem se již zmínil o několik řádků výše, doufám, že jsme si to zlé již vybrali a budeme se moci brzy opět vídat ve výstavním kruhu.

 
 

Poslední fotografie




Statistiky

Online: 1
Celkem: 73921
Měsíc: 2586
Den: 115